XCOM: Enemy Unknown'dan Oynanış Videosu

Oyunda hâlâ bir kaç sorun var gibi görünüyor.
09.04.2012 13:43 Gökhan Yılmaz

 
     PAX East'te gösterilen XCOM: Enemy Unknown oynanış videosu internete sızdı. Dört kişilik ekibin Trainyard bölümünde uzaylı düşmanları nasıl alt ettiğine kameradan çekilmiş görüntüler ile tanıklık ediyoruz.
 
     Basına gösterilen bu oynanış videosunda dört kişiden oluşan bir XCOM ekibi bir grup Sectoid'in ve Muton'un işine bakıyor. Ardından gelen bir Berzerker ile sunumu sonlandırıyor. Muton'ların plasma grenade kullandıklarını ve suratlarına yakın mesafeden pompalı tüfek saçmaları yemelerine rağmen ölmediklerini görüyoruz.
 
     Oynanışın bu kadar hızlı ilerlemeyeceğini biliyoruz, normalde adamlara emir vermek için daha fazla vakit harcayacağız. Oynanış videosu aksiyona odaklanmak adına biraz kırpılmış.
 

[DHVIDEO=4467]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM: Enemy Unknown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 3 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 6 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 8 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler