XCOM: Enemy Unknown'ın iOS Çıkış Tarihi

17.06.2013 22:10 Alkan Adakaner


     Konsollarda ve PC'de büyük beğeni toplayan strateji oyunu  Xcom: Enemy Unknown'ın iOS sürümünün çıkış tarihi açıklandı. Orijinal yapıma sadık kalacak bu sürüm 20 Haziran'da yayınlanacak.
 
    Oyunun fiyatı bölgelere göre $19.99/£13.99/€17.99 olarak açıklandı. Bu oyunu iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5 ve iPod touch 5th Generation gibi cihazlarda oynayabileceğinizi belirtelim.
 
    Xcom: Enemy Unknown'ın karşı karşıya savaşabileceğimiz multiplayer modunun daha sonra ücretsiz olarak oyuna ekleneceği de söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM: Enemy Unknown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 3 Saat önce Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 6 Saat önce Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 8 Saat önce Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler