XIII Remake için Eylül'de Büyük Bir Güncelleme Geliyor

30.06.2022 13:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Microids, XIII Remake için büyük bir güncellemenin 13 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Tower Five tarafından geliştirilen bu güncelleme, oyunu tamamen elden geçiriyor. Bu güncelleme oyuna sahip olan kullanıcılara ücretsiz sunulacak.
 
Microids'in belirttiğine göre Tower Five, sanat tasarımından yapay zekaya kadar tüm oyunu elden geçirdi. Çok sayıda teknik iyileştirmeyi içeren yeni güncellemede çevrimiçi çok oyunculu bir mod da yer alacak. Bu mod 13 oyuncuya kadar destek sağlayacak.
 
Microids CEO'su Stéphane Longeard yeni güncelleme ve oyun hakkında şunları söyledi: "“XIII Remake'in PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye kötü çıkış yapmasından dolayı çok üzgünüz. Remake, oyuncuların beklediği kalite standartlarına ulaşamadı. Hataları telafi etmek ve oyunun gelişimini tamamlamak için Tower Five stüdyosunu kiralama kararı aldık.
 
Tower Five, geçmişte bizimle birlikte çalışan ekipler arasında yer alıyor. Özellikle Nintendo Switch'teki Agatha Christie: The ABC Murders oyunu üzerinde büyük emekleri bulunuyor. Oyunu istenilen kaliteye çıkarmak için sizlere ücretsiz ve büyük bir güncellemeyi sunmak istedik."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XIII Remake Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Microïds Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler