Xbox: 343 Ekibi Halo Üzerinde Çalışmaya Devam Edecek

18.06.2023 22:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Köklü bir seri olarak karşımıza çıkan Halo'nun gidişatı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde geliştirici ekip 343 Industries içerisinde yeni bir yapılanmaya giden Xbox, Halo serisi üzerinde aynı ekibin çalışmaya devam edeceğini açıklıyor. Ek olarak diğer stüdyoların da geliştirmeye dahil olabileceğini belirtiyor.
 
Halo serisi bir üst seviyeye çıkartılmak isteniyor
 
 
 
Microsoft'un oyun stüdyolarından sorumlu başkanı Matt Booty, Axios ile yaptığı bir röportajda Halo Infinite üzerinde çalışan ekip içerisinde çeşitli güncellemelerin yapıldığını aktardı. Bu kapsamda şu anda proje üzerinde çalışmaya başlayan ekip önceki ekipten oldukça farklı bir yapıya büründü. Yeni ekibin önemli ölçüde farklı olduğunu söyleyen Booty seriyi ileriye götürmeye devam etmek istediklerini de ekledi.
 
343 Industries stüdyosu bu zamana kadar pek çok değişiklik yaşadı. Bu doğrultuda eski stüdyo başkanı Bonnie Ross, Eylül 2022'de 343 Industries'den ayrıldı ve ardından yerini Pierre Hintze aldı. Bu değişikliklerle beraber ekipler seriyi bir üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler