Xbox 360'ta Co-op'u Yeniden Tanımladık

18.06.2010 10:50 Alkan Adakaner


 
     Gears of War'u co-op oynamanın ne kadar zevkli olduğunu serinin hayranları çok iyi bilir. Tamam oyunun tek kişilik ve diğer multiplayer modları da çok eğlenceli, ama arkadaşlarınızla senaryo modunu oynamak bambaşka birşey. Gears of War 3'ün yapımcılarından Rod Fergusson da bunun farkında ve bu konu üzerinde hassasiyetle durduklarını söylüyor.

    4 kişilik co-op mod bulunacak olan Gears of War 3 ile ilgili açıklamalarda bulunan Fergusson kendilerinin amacının 1 ana karakter yaratıp etrafına 3 klonunu yerleştirmek olmadığını ve 4 karakterin öyküsünü yazmanın her zaman daha zor olduğunu vurguladı.

    Önceki Gears of War oyunlarına bakacak olursak Fergusson'a hak vermemek elde değil. Her ne kadar o oyunlarda 4 kişilik co-op olmasa da her karakterin kendi kişiliği vardı ve bir diğerinin kopyası değildi.

      Diğer oyunlarda da 4 kişilik co-op desteğini sağlamak istediklerini söyleyen yapımcı, Xbox 360'ta co-op sözcüğünü tanımlamaya katkıda bulunduklarını da belirtti.
 
      Şu an için oldukça etkileyici videolar sunan Gears of War 3 bakalım piyasaya çıkınca co-op modu ile aynı etkiyi yaratabilecek mi?
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 1 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler