Xbox Game Pass Abone Sayısı 15 Milyonu Geçti

22.09.2020 09:15 Gazali Çetinkaya

 
Xbox Game Pass servisi 15 milyon aboneyi aştı.
 
Nisan ayının sonunda yapılan açıklamada bu sayı 10 milyondu. Bu da yaklaşık 5 ayda %50 büyüme demek.
 
Microsoft, Xbox Game Pass'i geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Project xCloud, Xbox Game Pass Ultimate'a dahil edildi. Yakında EA Play de Xbox Games Pass Ultimate ve PC Xbox Games Pass'e dahil olacak.
 
Microsoft'un ZeniMax Media'yı satın almasıyla birlikte Bethesda Softworks'ün ikonik serileri Xbox Game Pass'e eklenecek ve Bethesda Softworks'ün bünyesinde bulunan Bethesda Game Studios, id Software, ZeniMax Online Studios, Arkane Studios, MachineGames, Tango Gameworks, Alpha Dog Games ve Roundhouse Studios'un yeni oyunları çıktığı gibi Xbox Game Pass ile oynanabilir olacak.
 
Xbox Game Pass Ultimate ilk ay için 5,90 TL, daha sonra aylık 44,99 TL. PC için Xbox Game Pass ilk ay için 5,90 TL, daha sonra aylık 29,99 TL. Konsol için Xbox Game Pass ise aylık 29,99 TL. Xbox Game Pass Ultimate aboneliğinde PC için Xbox Game Pass, Konsol için Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler