Xbox Game Pass Abone Sayısı Ortaya Çıktı: Bir Hayli Fazla!

19.09.2023 13:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass bildiğiniz üzere belirli bir ücretle geniş bir kütüphane sunuyor. Bu kütüphane dönem dönem daha da genişliyor ve her ay yeni oyunlar eklenirken birçok oyun da hizmetten ayrılıyor.
 
Tek bir ücretle geniş bir kütüphaneye eriştiğimiz Xbox Game Pass'in bu kapsamda bir LinkedIn sayfasına göre abone sayısı ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre hizmette 30 milyon abone bulunuyor ve bu sayının 31-32 milyona kadar ulaştığı belirtiliyor.
 
30 milyondan fazla abone sayısı bulunuyor
 
 
 
Bu tarz hizmetler için abone sayısı aslında oldukça önemli. Çünkü bu abone sayıları hizmetin ne kadar cazip olduğunu ortaya çıkarıyor. Microsoft, oyun tarafında bu hizmete büyük yatırımlar yapıyor ve sektörün geleceğinin bu tarz abonelik hizmetlerinde olduğunu öne sürüyor. Şu anda 30 milyondan fazla abone sayısı bulunan Xbox Game Pass hizmetinde en son 25 milyonun üzerinde abone sayısı olduğu açıklanmıştı.
 
Xbox tarafında kıdemli pazarlama yöneticisi Craig McNary, LinkedIn profilindeki bir gönderiye göre Xbox Game Pass'in 30 milyondan fazla abonesinin olduğunu belirtti. Bu gönderi yayılmaya başladı ve kısa süre sonra da doğrulandı. 
 
Peki siz 30 milyon abone sayısını nasıl buluyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 47 Sn önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 2 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler