Xbox Game Pass Aile Planının Logosu Sızdırıldı

29.08.2022 15:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft geçtiğimiz dönemde mevcut abonelerin sahip oldukları avantajlarını başkalarıyla paylaşmalarına olanak sağlayacak bir Xbox Game Pass aile planını test etmeye başlamıştı. Şimdi ise bu planın logosu Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia tarafından sızdırıldı.
 
Xbox Game Pass aile planının bir ön izlemesi şu anda Kolombiya ve İrlanda'da mevcut. Teste katılım sağlayan kullanıcılar aynı ülkede oldukları sürece mevcut aboneliklerini dört kişiye kadar sunabiliyor. 
 
Yeni plan "Xbox Game Pass – Insider Preview" olarak adlandırılıyordu ancak sızdırılan logoya göre planın ismi "Xbox Game Pass Friends and Family" olacak. Bu plana abone olanlar dört kişiyi plana dahil edebilecek. Böylece bu sistem Game Pass Ultimate avantajlarını diğerleriyle paylaşma imkanı sunacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler