Xbox Game Pass Alpha Yakında Sona Eriyor

21.04.2017 05:32 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox Game Pass abonelik servisinin alpha ön izlemesi 28 Nisan 2017 tarihinde sona erecek. 
 
"Xbox Game Pass alpha ön izlemesine katıldığınız için teşekkürler...Geri bildiriminiz çok değerli ve servisi tüm oyuncular için daha iyi bir hale getirecek...Çıkış yapmaya yaklaşıyoruz ve Xbox Game Pass ilkbahar sonlarında tüm oyuncular için ulaşılabilir olacak." 
 
   Microsoft yaklaşık iki ay önce Xbox One için sunulacak olan Xbox Game Pass servisini duyurmuştu.
 
   Netflix benzeri Xbox Game Pass ile aylık $9.99 karşılığında katalogda bulunan 100'den fazla Xbox One ve geriye uyumlu Xbox 360 oyununa sınırsız erişim sağlanabilecek. Xbox Game Pass içerisinde bulunan tüm oyunlar Xbox One konsolunuza direkt olarak indirilebilecek, stream edilmeyecek.
 
   Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri katalogda bulunan oyunlara ve eklentilerine özel indirimlerle sahip olabilecek. Her ay aboneliğe yeni oyunlar eklenecek, bazıları ise devreden çıkacak.
 
   Servis 2K Games, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, Sega, SNK, THQ Nordic, Warner Bros. Interactive, Microsoft Studios ve daha fazla geliştiricinin yapımlarını içerecek.

    Şu ana kadar doğrulanan Xbox Game Pass oyunları: Fable III, Gears of War: Ultimate Edition, Halo 5: Guardians, Lego Batman, Mad Max, Mega Man Legacy Collection, NBA 2K16, Payday 2, Saints Row IV,  Re-Elected, SoulCalibur II ve Tekken Tag Tournament II.
 
   Xbox Game Pass ilkbahar sonlarında ulaşılabilir olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler