Xbox Game Pass'e Katılmasından Bu Yana DayZ'yi Yüz Binlerce Oyuncu Oynuyor

18.05.2020 10:46 Gazali Çetinkaya

 
7 Mayıs'ta Konsol için Xbox Game Pass sisteminin kütüphanesine eklendiğinden bu yana DayZ'yi "yüz binlerce" yeni oyuncu oynamaya başladı.

Bohemia Interactive yayın müdürü Vojtech Jesatko tarafından belirtilene göre "yeni oyuncuların akını ile hayatta kalma oyunu her zamankinden daha büyük ve Xbox'ta en çok oynanan oyunlardan biri haline geldi."
 
"Xbox Game Pass, DayZ'yi farklı bir kitleye sunmak ve çok sayıda oyuncunun DayZ deneyimini yaşaması için harika bir fırsat."

"DayZ yıllar boyunca zor bir geliştirme sürecinden geçti fakat Bohemia Interactive olarak oyuna olan inancımızı asla kaybetmedik. Bu yüzden rekor oyuncu sayılarını görmek tüm ekip için mutluluk verici bir an. Bizim için bu başarı DayZ'nin eşsiz ve unutulmaz bir hayatta kalma deneyimi olduğunu doğruluyor."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler