Xbox Insider Üyeleri Bugünden İtibaren Yeni Kullanıcı Arayüzünü Deneyebilecek

25.08.2020 19:29 Gazali Çetinkaya

 
Seçili Xbox Insider üyeleri bugün itibarıyla Xbox One'ın yeni kullanıcı arayüzünü deneyebilecek.

Daha hızlı, daha ulaşılabilir ve görsel açıdan daha çekici olacak şekilde tasarlanmış kullanıcı arayüzü ile birlikte Xbox Insider üyeleri ayrıca yeni profil temalarına ve aynı anda birden fazla Xbox konsoluna ve Xbox uygulamasın giriş yapma özelliğine de göz atma fırsatı yakalayacak.
 
Xbox One Ağustos 2020 güncellemesi ise tüm kullanıcılara geliyor. Kılavuz sekmesinde, bildirimler gelen kutusunda ve sohbet kısmında iyileştirmeler getirecek.
 
Kılavuz sekmesindeki ana sayfanın kullanımı kolaylaştırıldı ve alt kısma bildirimler, arama ve ses ayarları gibi seçenekler eklendi. Bildirimler gelen kutusu artık daha fazla bilgi ve tüm Xbox uygulamalarından gelen bildirimleri içerecek. Partinizdeki her bir kullanıcının sesini ayrı olarak ayarlamak da artık mümkün.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler