Xbox Live'de Castlevania Oyunlarına Büyük İndirim

Özellikle Castlevania: Symphony of the Night için rahatlıkla serinin en iyi oyunu diyebiliriz
03.05.2011 17:36 Levent Polater

 
    Bu hafta Xbox Live'in Deal of the Week (Haftanın fırsatı) promosyonu kapsamında, Castlevania: Harmony of Despair ve Castlevania: Symphony of the Night oyunları ve DLC'lerinde (indirilebilir içerik) indirime gidildi. 
 
    Bugünden Pazartesiye kadar olan süreçte Castlevania: Harmony of Despair yarı fiyata - 600 MS puanı ($7.50) - oyunun extra DLC'leri ise yarı yarıya indirimle satılacak. Bu DLC'ler aşağıda:
 
    Son olarak bir Playstation klasiği Castlevania: Symphony of the Night'ın da yarı fiyata - 400 MS puanı - satıldığını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 8 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler