Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine 7 Oyun Daha Eklendi

11.01.2017 10:18 Gazali Çetinkaya

   Geçtiğimiz ay Xbox patronu Phil Spencer, ocak ayında Xbox One geriye uyumluluk sistemine güçlü oyunların ekleneceğini belirtmişti. Microsoft'un yaptığı duyuru ile de dün gece Xbox One geriye uyumluluk sistemine yedi adet oyun eklendi. 
 
 
   Xbox 360 oyunları Strania, The Splatters, Scrap Metal, Ghostbusters, Dragon Age: Origins, Battlefield: Bad Company 2 ve Battlefield 3 (Disk) sistem sayesinde artık Xbox One üzerinde de ulaşılabilir durumda. 
 
   Eğer bu oyunlara daha önceden dijital olarak sahipseniz muhtemelen kütüphanenizde belirmiştir. Eğer sahip değilseniz Xbox.com üzerinden satın alabilirsiniz. Fiziksel disk sahipleri ise direkt olarak takıp oynayabilir.
 
    Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler