Xbox One Nisan Güncellemesi Yayınlandı

17.04.2019 00:21 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox One'ın Nisan 2019 güncellemesini bugün itibarıyla yayınladı.

Güncelleme notları:
 

Konsolu yeniden başlatma
Artık güç merkezi ekranında konsolu tam olarak yeniden başlatmak için bir seçenek mevcut (oyun kumandanızdaki Xbox düğmesine basılı tutun).
 
Kolaylaştırılmış görevler
Artık hem Giriş’teki Game Pass merkezinden hem de profilinizden doğrudan Game Pass görevlerine gidebilirsiniz. Bunun için Game Pass’i seçin, ardından aşağı doğru kaydırın ve Görevler – Tümünü Göster’i seçin.
 
Konsol klavyesi iyileştirmeleri
Konsoldaki sanal klavyeyi ekranda daha az yer kaplaması ve kendisini metin alanları etrafında akıllı bir şekilde konumlandırabilmesi için güncelleştirdik.
 
Daha kolay kaldırma
Yeni bir şey yüklemek istiyorsunuz ancak sabit sürücünüzün dolu olduğunu mu gördünüz? Artık ilk önce neyin kaldırılacağını seçmek zorunda olmak yerine, sabit sürücünüzde yeterli alan açmak için hangi ögelerin kaldırılacağını size biz öneriyoruz. Daha da ilginç olan kısım şu: Bu işlem tamamlandığında yeni oyununuzu veya uygulamanızı yüklemeye otomatik olarak başlıyoruz!
 
Xbox One uzaktan kumandası kısayolu
Xbox One uzaktan kumandası, OneGuide düğmesine OneGuide yerine bir medya uygulamasını başlatmak için yeniden programlamanıza olanak sağlayacak şekilde güncelleştirildi. Bu, doğrudan en sevdiğiniz medya uygulamanıza gidip izlemeye başlamanız için harika bir kısayol.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler