Xbox One Sonbahar Güncellemesi Ana Ekrana Daha Fazla Özelleştirme Getiriyor

17.10.2017 01:47 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, Sonbahar 2017 güncellemesini bugün tüm Xbox One kullanıcılarına sunuyor.
 
   Xbox One Sonbahar 2017 güncellemesi en başta ana ekranda daha fazla özelleştirme seçeneği sunuyor. Bloklar olarak adlandırılan yeni bir konseptle favori oyunlarınızı, arkadaşlarınızı, Xbox Live Gold'u, Xbox Game Pass'i ve daha fazlasını doğrudan ana ekrana ekleyebiliyorsunuz. Ayarlardan karanlık, aydınlık veya yüksek kontrastlı tema tercihi de yapılabiliyor ve Pin sayısı 40'a çıkarılmış durumda. Yeni tasarlanan kılavuz kısmı ise artık daha güçlü ve daha hızlı.
 
   Microsoft ayrıca Xbox One'daki oyunları ve uygulamaları 7 Kasım'da çıkacak olan Xbox One X'e internet ağı aracılığıyla transfer etmeyi mümkün kılıyor - ekstra hard disk gerektirmeden. Ek olarak artık USB kameralar Skype ve Mixer'de sohbet ve yayın için kullanılabilir. 
 
   Bunlar Sonbahar 2017 güncellemesi ile gelen değişikliklerden sadece birkaçı. Tüm detaylara Xbox Wire üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 24 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler