Xbox PC Uygulaması için Haziran Güncellemesi Birçok Yeni Özelliği Getiriyor

18.06.2022 12:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox, PC'de bulunan Xbox Uygulaması için Haziran güncellemesini kullanıma sundu. Yeni güncelleme daha fazla oyunu, bir oyunun indirmeden önce PC'nizde ne kadar iyi çalışacağını görme özelliğini ve daha fazlasını kullanıcılara sunuyor.
 
Haziran güncellemesi
 
Xbox PC uygulaması oyunculara daha fazla oyunun erişimini sağlıyor ve bunun yanında birçok özelliği sunuyor. Yeni gelen güncellemeler sayesinde de uygulama yeni özelliklere sahip oluyor. Haziran ayı için yayınlanan yeni yama da birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunlara uygunluk göstergesi
 
 
 
Yeni güncelleme ile gelen özelliklerden ilki, indireceğiniz oyunun bilgisayarınızda çalışıp çalışmadığını görmeye yarıyor. Artık Xbox uygulaması, oyunun PC'nizde ne kadar iyi performans göstereceğini tahmini olarak belirtiyor. Aynı zamanda yeni özellik, bilgisayarınız oyunu çalıştıracak yeterli donanına sahip değilse, oyunu çalıştırmak için neye ihtiyacınız olduğuna dair ayrıntı sunuyor.
 
Oyunları keşfetmek artık daha kolay
 
Yeni güncelleme ile uygulamada gezinme konusunda çeşitli iyileştirmeler yapıldı. Bu sayede oynayacak daha fazla oyunu artık kolayca bulabileceksiniz. İlgilendiğiniz tüm oyunları "Arama" kısmında bulabilirsiniz. Artık arama sonuçlarında EA Play ve Ubisoft Connect oyunları da yer alıyor.
 
Daha fazla detay için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler