Xbox Series S temalı ekmek kızartma makinesi geliyor

06.03.2023 15:08 Mehmet Tandoğan

. 
 
Xbox Series X temalı bir buzdolabının piyasaya sürülmesinin ardından sıradakinin Xbox Series S görünümlü ekmek kızartma makinesinin olduğu bildiriliyor. Bu haber, lisanslı bir Xbox Series S ekmek kızartma makinesinin görüntülerinin ortaya çıkışıyla beraber geliyor. Belirtilene göre S Serisi makinenin fiyatı 60 Euro'luk bir fiyat etiketine sahip olacak ve üç kızartma modunu içerecek.
 
Xbox Series teması farklı araçlarla karşımıza çıkmaya devam ediyor
 
 
 
Mutfak aleti olarak kullanılacak olan yeni Xbox Series S temalı ekmek kızartma makinesi beyaz bir renge ve büyük bir havalandırmaya sahip olacak. Fransız sitesi Xbox Squad'a göre lisanslı kızartma makinesi bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.
 
Series S ekmek kızartma makinesinin, Xbox Ramen kaseleri, RGB fare altlıkları, saklama kutuları ve daha fazlasını içeren yeni bir lisanslı Xbox ekipmanı dalgasının parçası olduğu iddia ediliyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler