Xbox Series X|S Şimdiye Kadarki En Hızlı Satan Microsoft Konsolları Oldu

28.07.2021 13:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, yatırımcılar ve analistler için üç ayda bir düzenlenen finansal konferans görüşmesine ev sahipliği yaptı. Bu görüşmede CEO Satya Nadella ve CFO Amy Hood Xbox konsolu hakkında bilgiler verdi.
 
Nadella, Xbox konsollarında yer alan Game Pass'ın hızla büyüdüğünü ve bu sayede satış konusunda daha da hızlı artış gösterdiğini belirtti. Xbox X ve S serisinin Microsoft'un şimdiye kadarki en hızlı satan konsolları olduğunu, Microsoft Flight Simulator ve Minecraft gibi oyunlarda içerik oluşturucuların bu yıl bir önceki yıla göre iki kat daha fazla kazandıklarını belirtti.
 
Ek olarak Flight Simulator ve Minecraft dahil olmak üzere popüler oyunların çoğunda oyuncuların eserlerini oluşturmaları ve para kazanmaları için yeni yolların ekleneceği bildirildi.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler