Xbox Sunumunda Birinci Taraf Oyunlar için CGI Fragmanlar Bulunmayacak

05.06.2023 15:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından 11 Haziran 2023 TSİ 20:00'de gerçekleştirilecek olan Xbox sunumu için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Twitter'da Microsoft şirketinde Xbox Oyun Pazarlama Başkan Yardımcısı Aaron Greenberg, sunum sırasında birinci taraf oyunları pazarlamak için kullanılan CGI fragmanların olmayacağını açıkladı.
 
Birinci taraflar oyunlarda CGI fragmanlar yer almayacak
 
 
 
Bildiğiniz üzere CGI fragmanlar oyun içerisinde yer alan görüntülerden bağımsız olarak sinematik animasyonları ve görüntüleri barındırıyor. Yani bu görüntüler tamamen pazarlama amaçlı olarak karşımıza çıkıyor ve burada gösterilen gerçekçi içerikler oyunda yer bulmuyor. Greenberg tarafından açıklandığı üzere de Xbox sunumu sırasında birinci taraf oyunlar için bu görüntülerin olmayacağı doğrulanıyor. Yani karşımıza oyun içi oynanış ve oyun içi sinematik görüntülerinin gelmesi bekleniyor.
 
Xbox Games sunumu, 11 Haziran'da yapılacak ve bu sunumun hemen ardından Starfield Direct etkinliği gerçekleştirilecek. Greenberg ayrıca 12 ay kuralının da ortadan kaldırdığını doğruladı. 12 ay kuralı sunumda gösterilen oyunların bir sene içerisinde yayınlanması anlamına geliyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler