Xbox iOS Uygulamasına Uzaktan Oynatma Desteği Geliyor

26.09.2020 09:01 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, iOS üzerindeki Xbox uygulamasına yeni özellikler getiriyor.

Xbox One sahipleri yakında oyunlarını Wi-Fi veya veri bağlantısı ile iOS cihazlarına stream ederek oynayabilecek. PlayStation 4'teki Remote Play (Uzaktan Oynatma) özelliği gibi çalışacak.
 
Project xCloud, Apple'ın kısıtlamaları nedeniyle yakın bir zamanda iOS'e gelmeyecek gibi görünüyor. Uzaktan Oynatma tam olarak onun yerine tutmasa da bir alternatif olabilir. Uzaktan oynatma, oyunu evinizdeki Xbox One'dan stream ediyor. Project xCloud için konsola sahip olmaya gerek yok, oyunlar veri sunucularından stream ediliyor.

Xbox iOS uygulaması güncellemesi ayrıca Xbox One konsolunu başlatma, ekran görüntüleri ve klip paylaşma ve oyunları indirme veya kaldırma gibi işleri iOS cihazınızdan yapmanıza olanak sağlayacak.

Bu özellikler Android üzerinde mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler