Xbox ve Diğer Microsoft Hesaplarınız 2 Yıldır Aktif Değilse Kapanacak

13.07.2019 19:48 Nursema Emre

 
Eminim, hepimizin açıp kullanıcı adını dahi hatırlamadığı onlarca Gmail, Twitter, Facebook hesabı vardır. Böyle bir Microsoft ya da Xbox hesabınız varsa bir ara yoklasanız iyi olur. Çünkü 30 Ağustos 2019'dan itibaren Microsoft iki yıl boyunca aktif olmayan hesapları kapatacak.  
 
1 Temmuz'da yayınlanan yazıya göre bazı istisnalar da elbette mevcut. Eğer iki senedir hesabınıza bir kere bile giriş yapmadıysanız aşağıdaki durumlarda hesabınız yine de aktif kalmaya devam edecektir: 
 
Satın alımlarda: Microsoft hesabınızı herhangi bir Microsoft ürünün ya da hizmetini satın aldıysanız eğer hesabınız aktif kalmaya devam edecek. 
 
Aboneliklerde: Herhangi bir Microsoft'la alakalı aboneliğiniz varsa hesabınız açık kalacak. Ancak aboneliğiniz bir şekilde sona ererse hesabınızı yine iki yıl içinde aktif olmak zorunda. 
Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler