Xbox, yapımının 10 yıl sürebileceği bir devam oyunu üzerinde çalışıyor!

21.04.2023 18:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox'ın şu anda geliştirme aşamasında olan ve on yıl kadar sürebilecek duyurulmayan bir devam oyunu üzerinde çalıştığı bildirildi. Axios'tan (haber kaynağı) Stephen Totilo tarafından tespit edilen bilgilere göre devam oyunu haberi Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasını engellemeye yönelik belgeler aracılığıyla ortaya çıktı.
 
Belge içerisinde büyük çaplı bir devam oyununun geliştirildiği belirtiliyor
 
 
 
Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma süreci şu anda devam ediyor ve alım işlemi birçok ülkeden onay almış durumda. Diğer taraftan bu satın alımı engellemeye yönelik çeşitli hamleler yapılıyor ve bu çalışmalar yani belgeler bazı kullanıcılar tarafından ortaya çıkarılıyor. Yine bu duruma yönelik bir belge içerisinde Xbox'ın büyük çaplı bir devam oyunu üzerinde uğraştığı bildiriliyor.
 
Belge içerisinde konu ile ilgili bir Microsoft yöneticisi şu ifadeleri kullanıyor: "...franchise'ı (serisi) için yeni oyunun geliştirilmesi on yıl kadar sürebilir". Geliştirilen bu oyunun henüz duyurulmamış tamamen yeni bir oyun mu yoksa oyuncuların beklediği The Elder Scrolls 6 mı olduğu bilinmiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 35 Dk önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 2 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 3 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler