Xbox'tan Az Oyun Eleştirisine Cevap: E var işte!

PUBG var Minecraft var daha ne olsun!
19.10.2017 14:59 Gökhan Yılmaz

 
      Xbox Studios'un genel yöneticisi Shannon Loftis, Xbox One X'in çok az özel oyuna sahip olduğu yönündeki eleştirilerine cevap verdi. Özet geçecek olursak şöyle bir sonuç çıkıyor: "Oyun var işte ya".
 
      Yönetici bu eleştirilerden dolayı biraz şaşırmış çünkü oldukça iyi bir çıkış listesine sahip olduklarını düşünüyorlar.
 
     "Bu tatil döneminde çıkış yapacak oldukça iyi bir oyun listemiz var, açıkçası söylentileri duyunca şaşırdım. Gezegendeki en popüler oyun olan PlayerUnknown's Battlegrounds bizde ve Xbox konsolu bunu oynayabileceğiniz tek yer olacak (Sadece konsollar arasında kastediyor sanırım). Ayrıca Forza Motorsport 7 var, ki yarış türünün sınırlarını yeniden belirledi oyun dünyasında. Bunlar dışında Halo 5, Halo: The Master Chief Collection, Halo Wars 2, Dead Rising 4, Forza Horizon 3 ve Gears of War 4 gibi güncellemeyle oynayabileceğiniz Xbox One oyunlarımız var.
 
     2018'e girdiğimizde ise Sea of Thieves, Crackdown 3 ve State of Decay 2 geliyor. Bence bunlar gayet iyi, oyuncuların kesinlikle deneyimlemesi gereken yapımlar."
 
     Bu açıklama sizi tatmin etti mi bilmiyorum ama Xbox tarafı bu listeden memnunsa ve yeni Exclusive'ler duyurmazsa, önümüzdeki 18 ay içerisinde neden yeni konsolu satamadık sorusuna cevap aramaya tam bu noktadan başlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler