Xenoblade Chronicles Definitive Edition, Kore'de Derecelendirildi

21.02.2020 23:02 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise Monolith Software'in yaptığı, Xenoblade Chronicles remake versiyonu olan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ı geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu.
 
Duyurulduktan bir süre sonra da iki farklı perakende sitesinde, oyunun çıkış tarihi olarak 29 Mayıs 2020 yazılmıştı. Bu konu hakkında Nintendo'dan herhangi bir yalanlama veya doğrulama gibi bir açıklama yapılmadı. Şimdi de Xenoblade Chronicles: Definitive Edition, Kore'de derecelendirildi.
 
Bu elbette bize kesin bir bilgi vermiyor. Ancak perakende sitelerinde yazılan tarihlerden sonra böyle bir derecelendirme, oyunun yakın zamanda çıkacağı anlamına gelebilir. Nintendo da yine bu durum ile ilgili bir açıklama yapmayacak gibi duruyor. 29 Mayıs'ı bekleyip göreceğiz gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Platformlar: Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler