Xenoblade Chronicles Definitive Edition'ın Çıkış Tarihi Bu Sefer de Başka Bir Sitede Gözüktü

21.01.2020 18:36 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise Monolith Software'in yaptığı, Xenoblade Chronicles remake versiyonu olan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ı geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu ve geçtiğimiz günlerde Danimarka'ya ait bir web sitesinde oyunun çıkış tarihi gözükmüştü.
 
Cool Shop adlı sitede oyunun çıkış tarihi için 29 Mayıs 2020 yazıyordu. Bu listeleme ile ilgili resmi açıklama gelmemişti ancak bugün de başka bir web sitesi yine oyunun çıkış tarihini listeledi.
 
Bu sefer de spelbutiken.se adlı bir İsveç sitesi, yine oyunun çıkış tarihini 29 Mayıs olarak belirledi. Bu iki olayın üstüne resmi bir açıklama büyük ihtimalle gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Platformlar: Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler