Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ın Yaş Sınırı Belli Oldu

24.02.2020 19:12 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Nintendo'nun yaptığı ve geliştiriciliğini ise Monolith Software'in yaptığı, Xenoblade Chronicles remake versiyonu olan Xenoblade Chronicles: Definitive Edition'ı geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu.
 
Duyurulduktan bir süre sonra da iki farklı perakende sitesinde, oyunun çıkış tarihi olarak 29 Mayıs 2020 yazılmıştı. Sonrasında da geçtiğimiz günlerde oyun, Kore'de derecelendirildi. Şimdi de oyunun yaş sınırı belli oldu.
 
ESRB'nin yaptığı derecelendirmeye göre oyuna "T" derecesi verildi. Yani ülkemiz için 13 yaş ve üzeri anlamına geliyor. Haberdeki asıl olay elbette yaş sınırı değil. Oyunun yaş sınırının da belli olması, artık yakın bir zamanda çıkacağına net bir işaret. 
 
Ancak eğer olumsuz bir durum olmazsa, oyun gerçekten de 29 Mayıs'ta çıkacaktır. Nintendo hala bu bilgiyi yalanlamadı çünkü. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Platformlar: Geliştirici: Monolith Software Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler