Xuan-Yuan Sword VII, PS4 ve Xbox One için Batıya Eylül'de Geliyor

04.08.2021 10:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Eastasiasoft ve geliştiriciler Softstar Entertainment, DOMO Studio ve Yooreka Studio, Xuan-Yuan Sword VII'nin Eylül ayında batıda PlayStation 4 ve Xbox One için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Oyun İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Rusça altyazı seçeneklerini destekleyecek. Fiziksel sürümleri Maximum Games dağıtacak.
 
Uzun süredir devam eden franchise'ın en son oyunu, ilk olarak 29 Ekim 2020'de dünya çapında Steam üzerinden PC ve ardından 10 Aralık'ta Japonya'da PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. 
 
Oyun hakkında
 
Xuan-Yuan Sword VII üçüncü şahıs perspektifinden oynanan bir aksiyon rol yapma oyunu.

Çin tarihine ve mitolojisine dayanan oyun 2000 yıl önceki Çin'de geçiyor. Geliştirici ekip antik Çin ortamlarını, beşerisini ve kültürünü yansıtmaya çalışacak. Oyuncular Taishi Zhao adlı soğukkanlı ve güvenilir bir kılıç ustasının rolünü üstlenecek. Taishi Zhao ailesini korumak ve bu kaotik ortamın gerçeğini ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkacak.

Aktif yetenekler, hızlıca kaçmak, bloklamak ve saldırıya karşı yanıt vermek gibi unsurlar içren kombo tabanlı gerçek zamanlı bir aksiyon oynanışı sunacak. Ayrıca Elysium Rift adı verilen yetenek sayesinde Taishi Zhao zamanı yavaşlatarak çevresindeki nesnelerin fiziksel özelliklerini değiştirebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xuan-Yuan Sword VII Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Softstar Entertainment Dağıtıcısı: Softstar Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler