Yakuza 5 Remastered PS4 için Çıktı

11.02.2020 08:46 Gazali Çetinkaya

 
The Yakuza Remastered Collection bugün Yakuza 5 Remastered'ın çıkışıyla birlikte tamamlandı. 
 
Yakuza 5 Remastered PlayStation Store'da 159,00 TL. Yakuza 3 Remastered, Yakuza 4 Remastered ve Yakuza 5 Remastered oyunlarını içeren The Yakuza Remastered Collection ise 374,00 TL. 
 
Yakuza 5 Remastered tanıtım yazısı:


The Yakuza Remastered Collection'ın bir parçası olarak, Yakuza 5 Remastered'ı 1080p çözünürlükte ve 60 kare hızıyla Yakuza 5'i deneyimleyin.

Tojo Klanı ve Omi İttifakı arasındaki barışın sona ermesiyle birlikte Kazuma Kiryu'nun mütevazı taksi şoförü tüm bunların ortasında kalır. Geçmişiyle bir kez daha hesaplaşmak zorunda kalan Dojima Ejderhası, sevdiklerini korumak için yeraltı dünyasına geri döner. Hayatları iç içe geçmiş Kiryu ve müttefikleri, yozlaşmayı ortaya çıkarmak ve bir çete savaşını önlemek için göreve çıkarlar. Beş büyük şehirde beş oynanabilir kahraman.

Dojima Ejderhası yolculuğunu tamamlayın.
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Yakuza Remastered Collection Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler