Yakuza: Kiwami 2 Bu Ay Sonunda Xbox One, Windows 10 ve Xbox Game Pass'e Geliyor

13.07.2020 18:50 Gazali Çetinkaya

 
Sega, Yakuza: Kiwami 2'nin 30 Temmuz'da Xbox One için çıkış yapacağını ve PC versiyonunun Microsoft Store'a geleceğini duyurdu.

Yakuza 0 ve Yakuza Kiwami'de olduğu gibi Yakuza 2'nin yenilenmiş versiyonu Yakuza: Kiwami 2 de konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Oyun hakkında:


10 milyar yenlik kayıp olayından bir yıl sonra Kazuma Kiryu, Haruka Sawamura ile huzurlu bir hayat kurmaya çalışıyor. Onu bu hayattan, Tojo Clan ve Omi Alliance arasında topyekun bir savaşa sebep olabilecek bir suikast koparıyor. Dojima Ejderhası Kiryu, bu iki rakip klan arasında aracılık yapmak üzere Sotenbori, Osaka'ya gitmek zorunda, ama Kansai Ejderhası olarak bilinen Ryuji Goda galip gelmek için elinden geleni yapacak. Bu dünyada yalnızca bir ejderha olabilir.

Baştan sona yeniden inşa edilen Yakuza Kiwami 2, serinin göze çarpan oyunlarından birini modern bir klasiğe dönüştürmek için Dragon Engine'i kullanıyor. Cabaret Club simülatörü ve Clan Creator'ın güncellenen sürümleri de dahil olmak üzere en çok sevilen mini oyunları oynayın veya Virtual On, golf bingo ve Toylets için atari bağlantısı gibi yeni eklemelere göz atın. Kiwami 2'de aynı zamanda oyun öncesinde meydana gelen olayları gösteren oynanabilir maceralarıyla Goro Majima'nın yer aldığı 'Majima Saga' bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler