Yakuza: Kiwami PC için Çıktı

19.02.2019 20:05 Gazali Çetinkaya

 
Orijinal Yakuza oyununun remake sürümü Yakuza: Kiwami bugün itibarıyla PC için çıkış yaptı. Oyun Steam'de 60,00 TL'den satışta.

PC versiyonu 4K çözünürlük, sınırsız saniye kare oranı, özelleştirilebilir kontroller ve ultra geniş ekran desteği sunuyor.
 
Böylelikle Yakuza serisinden iki oyun Yakuza 0 ve Yakuza: Kiwami PC'ye gelmiş oldu. Henüz resmi bir bilgi olmasa da muhtemelen Yakuza 6: The Song of Life da gelecek. Oyun Sega'nın geçtiğimiz seneki finansal raporunda PC için listelenmişti.
 
Yakuza: Kiwami hakkında:  
 

İşlemediği suçlar yüzünden 10 yıl boyunca demir parmaklıklar arkasında kalan Dragon of Dojima lakaplı Kazuma Kiryu doğduğu şehre dönerken siz de onun karanlık ve tehlikeli dünyasına giriş yapın.
 
Tehlikeli Tojo klanının kasalarından çalınan 10 milyar yenin gizemini çözmeye çalışırken eski arkadaşlarınızı ziyaret edip yeni kişilerle tanışarak dünya ile yeniden iletişim kurun.
2006 yılında piyasaya sürülen Yakuza, özellikle çıkış ülkesi olan Japonya'da olmak üzere kült bir fenomen haline geldi. Çıkış yılından bu yana beş adet devam oyunu ve bir adet de başlangıç oyunu, Yakuza 0, çıkarıldı.
 
Yakuza Kiwami, orijinal macerayı baştan yaşarken hikayenin tamamına yeni bir derinlik kazandıran ek diyaloglar ve uzatılmış oyun içi videolara şahit olabilirsiniz. Bunların tümü oldukça ayrıntılı karakter modelleri, yeniden kaydedilen sesler, artırılmış performans ve büyük oranda düşürülen yükleme süreleri ile gerçekleştirildi.
 
"Dragon of Dojima" lakabının getirdiklerini öğrenin ve Kiryu-san'ın dövüş, romantizm, entrika, karaoke ve hatta bowling ile dolu ilk macerasını yeniden yaşayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza Kiwami Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler