Yakuza: Like a Dragon PS5 Çıkış Fragmanı

02.03.2021 20:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, bugün itibarıyla çıkış yapan Yakuza: Like a Dragon PlayStation 5 versiyonu için fragman yayınladı.

Yakuza: Like a Dragon daha önce PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkış yapmıştı. PlayStation 4 versiyonuna sahip olan kullanıcılar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz yükseltebilir ancak kayıt dosyalarını aktarma seçeneği bulunmuyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

BİR EJDERHA GİBİ YÜKSELİN

Tokyo'da yakuza ailesinin düşük rütbeli adamı Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Asla inancını kaybetmez, sadakatini göstererek cezasını çeker ancak dışarıda kimsenin onu beklemediği topluma geri döndüğünde en çok saygı duyduğu adamın klanını yok ettiğini keşfeder.

Kafası karışmış ve yalnız bir hâldeyken ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği öğrenmek ve hayatını geri kazanmak için bir göreve başlar ve çıktığı bu yolculukta şehirdeki dışlananlar için beklenmedik bir kahramana dönüşür.

DİNAMİK RPG SAVAŞ SİSTEMİYLE EN ZAYIF DURUMDAN EJDERHA SEVİYESİNE YÜKSELİN

Daha önce hiç deneyim etmediğiniz dinamik RPG savaşlarını yaşayın. Yakın Koruma’dan Müzisyen’e kadar 19 benzersiz Meslek arasında geçiş yapın ve savaş alanını silaha dönüştürün. Kafataslarını çatlatmak için beyzbol sopaları, şemsiyeler, bisikletler, sokak tabelaları ve her şeyi kullanın!

YERALTI SUÇ DÜNYASININ OYUN ALANINA GİRİN

Kafaları ezmekle meşgul değilseniz çarşıya uğrayarak bazı klasik SEGA oyunlarıyla keyifli vakit geçirin, Yokohama'nın etrafında yasaklanmış bir go-kart yarışında oranın yerlileriyle yarışın, 50 benzersiz alt hikâyeyi tamamlayın ya da modern bir Japon şehrinin manzarasının tadını çıkarın. Yakınlarda her zaman yeni bir şey vardır.

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler