Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X Oynanış Videoları

12.10.2020 17:20 Gazali Çetinkaya

Yakuza: Like a Dragon'ın Xbox Series X versiyonundan ilk oynanış görüntüleri paylaşıldı.
 
Eurogamer'ın haberine göre Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X versiyonunda üç grafik modu bulunacak: Normal, yüksek çözünürlük ve yüksek kare hızı.

Normalde 1440p 60fps, yüksek çözünürlükte 4k 30fps ve yüksek kare hızında 1080p 60fps çalışacak. Yüksek kare hızı modunda fps, normal moda göre daha stabil olacak.
 
Yakuza: Like a Dragon Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Kasım'da çıkacak. PlayStation 5'e 2 Mart 2021'de gelecek.
 
COGconnected
 
 
GameSpot
 
 
IGN 
 
 
Kinda Funny Games
 
 

Tokyo'daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir üyesi olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırılır. Asla inancını kaybetmeden cezasını çeker ve çıktığında dışarıda kimsenin onu beklemediğini ve ait olduğu klanın en saygı duyduğu adam tarafından yok edildiğini keşfeder.

Ichiban, ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği keşfetmek ve kaybettiği hayatını geri almak için yola çıkarak sokaktaki serserilerden oluşan bir grubunu kendi etrafına toplar: meslekten atılmış bir polis olan Adachi, evsiz bir eski hemşire olan Nanba ve göreve çıkmış bir hostes olan Saeko. Birlikte, Yokohama'nın yeraltı dünyasında kızışmakta olan bir çatışmanın içine çekilirler ve asla beklemedikleri şekilde kahraman olmaları gerekir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler