Yakuza Zero'dan Harika Bir Video

Yakuza Zero
28.09.2016 15:47 Kaan Bolat

 
   Japonya’nın sevilen yapımı Yakuza Zero’dan harika bir video bizlerle. Yakuza Zero geçtiğimiz sene Asya bölgesi için çıkışını gerçekleştirmiş ve batıya ise 2017 yılında geleceği açıklanmıştı.
 
   Yakuza 6 ile bağlantılı olacak oyun Yakuza 6’daki ve serideki ana karakterimiz Kazuma Kiryu’nun mafya içerisindeki sıfırdan yükselişi anlatılacak.
 
   Yakuza Zero’nun hikayesi ise şöyle 1988 yılında Tokyo’nun Kanto bölgesinde geçen yapımda Kazuma Kiryu, Dojima Ailesine hizmet etmekte ve bir gün kendisi haraç toplanması için yollandığında haraç veren kişi ölü olarak bulur ve bu suç Kazuma Kiryu’nun üzerine kalır. Kazuma Kiryu ya ismini temize çıkaracaktır ya da ihanet şüphesi ile Dojima ailesi tarafından infaz edilecektir.
 
   Sega tarafından geliştirilen Yakuza Zero, 24 Ocak Tarihinde sadece PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza Zero: The Oath’s Place Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler