Yaramaz Çocuk Johnny Cage'e Tanıtım Videosu

Johnny Cage her zaman olduğu gibi kendini beğenmiş ve haylaz tavırlarıyla kişiliğini belli ediyor.
04.04.2011 17:07 Levent Polater

 
    Mortal Kombat için karakter tanıtım videoları yayınlanmaya devam ediyor. Serinin en köklü karakterlerini çeşitli videolar ile tanıtan NetherRealm stüdyosunun yeni seçimi Mortal Kombat'ın haylaz ve kendini beğenmiş çocuğu Johnny Cage için olmuş.
 
    Fragman kıvamında bir tanıtım videosu hazırlayan Netherrealm, oyuna Hollywood film sektöründen (!) katılan Johnny Cage'i gösteriyor. Johnny'nin esprileri ve kendini beğenmiş diyaloglarıyla bezeli bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Pis dövüşeceğini şimdiden belli eden Johnny'nin karşısına geçeceklere şimdiden kolaylık diliyoruz.
 
    21 Nisan tarihli çıkışını hem PS3, hem de Xbox 360 için süsleyecek olan Mortal Kombat, seriye başarılı bir format atma peşinde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 29 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler