Yaratık Toplama Oyunu Adore'nin Konsol Sürümleri Onaylandı

01.12.2022 12:04 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2020'de erken erişim olarak Steam üzerinden PC için yayınlanan yaratık toplama temalı rol yapma aksiyon macera oyunu Adore'nin konsol sürümleri duyuruldu. Yayıncı QUByte Interactive ve geliştirici Cadabra Games tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch konsolları için de geliyor.
 
Adore, basit oynanışıyla yaratık toplama deneyimi sunuyor
 
 
 
Adore oyunu bizlere  basit ama yenilikçi bir oynanış sistemi sunuyor. Ana karakter Lukha ile atılacağımız bu macerada yanımızda savaşmaları için yaratık toplama işine giriyoruz. Temel olarak oyun, yaratıkları çağırıp kontrol edebildiğimiz bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda farklı farklı yaratıklar toplayabiliyor ve her birinin kendine özgü becerileri ve özellikleri bulunuyor. Oyunda bulunan sinerji sistemi sayesinde de yaratıklar arasında bir sinerji bağı kurabiliyor ve daha etkili bir şekilde savaşmalarını sağlayabiliyoruz.
 
Oyun şu anda Steam üzerinden PC için erken erişim sürümünde mevcut. Erken erişim sürümü 28,00 TL'den satışta. 
 
- Steam sayfası
 
Konsol duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler