Yarış Oyunu Trackmania, Konsollara Geliyor

11.09.2022 09:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Nadeo, 2023'ün başlarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Stadia ve Luna için oynaması ücretsiz yarış oyunu Trackmania'yı yayınlayacağını duyurdu. Trackmania ilk olarak 1 Temmuz 2020'de PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyun bu platformlar için piyasaya sürüldüğüne ücretsiz olmaya devam edecek. Çapraz oynama ve çapraz ilerlemeyi destekleyecek.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Düzenli olarak güncellenen içerik ve toplanabilir ödülleri ile ücretsiz olarak eğlenceli bir yarış deneyiminin keyfine var.
- Tek oynarken bile, kademeli olarak ilerlemene yardımcı olmak için seviyene yakın diğer oyuncuların hayaletlerine karşı yarış.
- 25 resmi pisti, her 3 ayda bir güncellenir ve tek kişilik, çevrimiçi ve yerel olarak yarış becerilerini geliştirmek için oynanabilir. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trackmania Platformlar: PC Geliştirici: Nadeo Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler