"Yeni Age of Empires'a Bir Bakacağım" -Bill Gates

11.03.2016 13:53 Gökhan Yılmaz

 
     Bill Gates kazandığı paralarla çeşitli hayır kurumlarına ve ihtiyacı olan ülkelere yardımlar yapmaktan mutluluk duyuyor bunu biliyoruz. Bir diğer keyif aldığı şey ise Reddit'te kullanıcıların sorularını cevaplamak. AMA (Ask Me Anything) konsepti Reddit'te oldukça popüler bir soru-cevap konsepti ve Amerika Başkanı Barrack Obama bile bir sefer Reddit'te konuk olmuştu.
 
    Bill Gates'in son katılımında kendisine şu soru yöneltildi ve gelen cevap şu şekilde oldu:
 
    "Bay Gates, lütfen yeni bir Age of Empires oyunu alabilir miyiz? Bununla sizin departmanınız mı ilgileniyor bilmiyorum fakat madem buradasınız bir sorayım dedim. Teşekkürler. Bunu okuduğunu biliyorum."
 
    "Bu olaya bir bakayım. Kaç tane Empires lazımdı?" -Bill Gates
 
    Elbette kendisi Microsoft'ta eskisi kadar aktif bir rol oynamıyor ve eğlencesine cevap vermiş olabilir fakat yine de bir telefonuna bakar diye düşünüyoruz. Kaç tane Empires lazım bize? Daha önce de planlandığı gibi toplamda beş tane olsa güzel olur.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires II HD Platformlar: PC Geliştirici: Hidden Path Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 6 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 36 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler