Yeni Alan Wake Videosundaki Bu Adam Kim?

29.04.2010 16:54 Ersin Kılıç


     Sabah saatlerinde bölge kilidi olmayacağı açıklanan ve İspanyol oyun dergisi Hobby Consolas'tan 93 puan alarak merakımızı daha da kamçılayan Alan Wake için mükemmel bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun Polonya oyun sitelerinden Gry-Online'da yayınlanan bu tanıtım videosunda daha önce gözükmeyen bir çok sahne bulunuyor. Oyunun geçeceği Bright Falls'ın bazı gözükmeyen mekanlarının da gösterildiği bu videoda özellikle Alan'ın düştüğü sahneler dikkat çekici.
 
     Videoda bizim asıl dikkatimizi çeken sahne ise çok kısa da olsa gözüküyor. Alice'in yardım istediği bu sahneden aldığımız ekran görüntüsünde ise arka planda gizemli bir kişi gözüküyor. Oyunun hikayesinde büyük bir önemi olacağı anlaşılan bu karakter, savaştığımız gölgelerin kaynağı ile de alakalı olabilir.
 
     Videodan aldığımız bu ilginç ekran görüntüsüne aşağıdaki resimden, oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler