Yeni Battlefield Oyunu 2018'de Geliyor

31.07.2017 15:17 Gazali Çetinkaya

 
   Yeni Battlefield oyunu önümüzdeki sene çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson finansal sonuçların paylaşıldığı rapor esnasında Battlefield serisinin yeni oyunun 2018'de geleceğini doğruladı. 
 
 
   Battlefield 1 ile Birinci Dünya Savaşı'na geri dönen Electronic Arts ve DICE'ın serinin bir sonraki oyunu için ne gibi planları olduğunu henüz bilmiyoruz.  
 
   Ekim 2016 piyasaya sunulan Battlefield 1'in genişleme paketleri 2018'in başlarına kadar çıkmaya devam edecek. Bugün de içerisinde ana oyun, Premium Pass ve daha fazlasının yer alacağı belirtilen Battlefield 1 Revolution Edition Amazon Fransa üzerinde listelendi. 
 
   Gökhan Yılmaz'ın bu haber üzerine yaptığı yoruma aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Dk önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler