Yeni BioShock Oyunu Resmi Olarak Doğrulandı

09.12.2019 16:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 2K, yeni BioShock oyununun geliştirildiğini resmi olarak duyurdu.

Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.
 
Belirtilene göre 2K, Cloud Chamber adlı yeni oyun geliştirme stüdyolarını San Francisco Körfez Bölgesi ve Montréal, Quebec'te açtı. Yeni BioShock oyunu da Cloud Chamber tarafından geliştiriliyor ve geliştirme süreci önümüzdeki birkaç yıl boyunca sürecek.
 
2K başkanı David Ismailer konu ile ilgili olarak "Oyun portföyümüzü büyütmeye devam ederken, değerli IP'lerimize de daha fazla yatırım yapmaya devam edeceğiz. BioShock son konsol neslinin en sevilen, en iyi yorumlar alan ve en yüksek puanlar alan serilerinden biri oldu. Gelecekte güçlü hikaye anlatımı ve ikonik birinci şahıs nişancı oynanışının nereye gideceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.
 
Cloud Chamber stüdyoları patronu Kelley Gilmore ise "Video oyunlarının sınırlarını zorlayacak henüz keşfedilmemiş dünyalar ve hikayeler oluşturmak için Cloud Chamber stüdyolarını kurduk. BioShock'ın oluşumundan, ilerlemesinden ve ünlenmesinden sorumlu birçok kişi ile birlikte 2K ailesinin bir parçası olmaktan ve BioShock gibi ikonik bir serinin yeni oyunundan sorumlu olmaktan onur duyuyoruz." dedi.
 
BioShock serisinin ilk oyunu ilk olarak 2007'de Xbox 360 ve PC için daha sonra PS3 için çıktı. Serinin ikinci oyunun 2010'da ve üçüncü oyunu Infinite 2013'te PS3, Xbox 360 ve PC için çıktı. Üç oyun da şu anda BioShock: The Collection adı altında PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 24 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 37 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler