Yeni Capcom Vs. Oyunu Yolda Gibi Görünüyor (Güncelleme)

16.02.2020 12:31 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Brian Hanford yeni Capcom Vs. oyununun yolda haberlerinin ortaya çıkmasından sonra bir açıklamada daha bulundu.
 
"%100 açık olayım. Yeni Capcom oyunları hakkında hiçbir bilgim yok. O tweet'i Instagram'da Capcom karakterlerinin olduğu bir reklam görselini görmemden sonra ve büyük bir Capcom hayranı olmamdan dolayı attım. Lütfen anlayın, herhangi bir şeyin sinyalini vermiyorum veya açıklamıyorum."  
 
Orijinal Haber: Görünüşe göre Capcom yeni Capcom Vs. oyunu üzerinde çalışmaya başlamış.

Devil May Cry 5'te V karakterini seslendiren Brian Hanford, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, bir sonraki Capcom Vs. oyunu için çok heyecanlı olduğunu belirtti.
 
Brian Hanford'un tweet'ine göre, Devil May Cry 5'ten V karakteri de yeni Capcom Vs. oyununda oynanabilir olacak gibi duruyor.
 
Capcom tarafında şimdilik konu hakkında resmi bir açıklama yok. E3'ten önce de duymayacağımızı tahmin ediyoruz.

Bu serideki son oyun Marvel vs. Capcom: Infinite Eylül 2017'de piyasaya sunuldu. 1.4 milyon satmayı başardı. Serinin en çok satan oyunu 2.2 milyon ile Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler