Yeni DLC ile Cities: Skylines Karlara Bürünüyor

19.01.2016 23:10 Ömür Gencer


       Yavaş yavaş karla buluştuğumuz şu günlerde Cities: Skylines için mevsimin temasına uygun bir DLC duyurusu geldi. Paradox, oyunun yeni DLC'si Snowfall'u duyurdu.
 
       Oyunu bembeyaz bir atmosfere sokan bu DLC yeni hava durumunun yanında yeni ulaşım araçları ve hava durumunun etrafında şekillenen yeni oyun içi araçları getiriyor. Hava soğudukça şehrin ısınma sistemiyle ilgilenmek ve karla birlikte ulaşımın imkansız hale geldiği yollar için önlem almak zorunda kalıyoruz. Bunun yanında tramvay gibi yeni ulaşım araçları da oyun ekleniyor.
 
      Snowfall DLC'sinin yanında oyun için ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme oyuna kar ve sis gibi hava olaylarını eklerken oynanışa herhangi bir etki yapmayacak. Bahsettiğimiz DLC ve güncelleme bu senenin sonunda çıkış yapacak. Yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler