Yeni Darksiders Oyunu E3'te Duyurulacak

31.05.2019 05:33 Gazali Çetinkaya

 
Entertainment Software Association, E3 Coliseum 2019 programının tamamını açıkladı ve 13 Haziran'daki panellerden birisi yeni Darksiders oyunu için ayrılmış.

Darksiders paneli hakkında yapılan açıklama: "Darksiders evreninin başlangıcı ve nereye gideceğine dair tartışma içerecek. Bu panel, seriyi taze bir yöne götürecek yepyeni Darksiders oyununun E3 2019'da yapılacak duyurusu ile örtüşecek. Bu panel, aksiyon macera serisinin sanatı, yaratılması ve sürdürülmesi hakkında olacak."

Darksiders serisinin yayıncısı THQ Nordic E3 2019'da iki yeni oyun duyuracağını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı ve bir tanesinin "sevilen bir oyun / serinin yeni vizyonu" olacağını belirtilmişti. Burada, yeni Darksiders oyunundan bahsedilmiş gibi görünüyor.

E3 Coliseum 2019'da 30 panel düzenlenecek. Programın tamamına Gematsu üzerinden göz atabilirsiniz.

E3 2019 etkinliği 11 - 13 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Şu ana kadar doğrulanan E3 2019 basın konferansları ve sunumlarının tarihleri ve saatlerine buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Nordic Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler