Yeni DiRT Oyunu Çok Yakında Duyurulacak

04.05.2020 19:02 Gazali Çetinkaya

 
Codemasters, yeni DiRT oyununu duyurmaya hazırlanıyor.

Belirtilene göre, oyun DiRT Rally ekibinden farklı bir Codemasters ekibi tarafından geliştiriliyor. Yepyeni bir ralli deneyimi sunacağı söyleniyor. Duyurusu çok yakında yapılacak.
 
DiRT ve Codemasters twitter hesapları profil resimlerini değiştirdi. İki hesap da "farklı bir şey için hazır olun" şeklinde tweet attı. 
 
Ek olarak, Codemasters dört sezonun ardından DiRT Rally 2.0 için yeni bir sezon planlanmadığını belirtti. Yine de bazı küçük güncellemeler ve sürprizler, günlük, haftalık ve aylık meydan okumalar devam edecek.
 
Ayrıca yeni bir DiRT Rally oyunu da gelecek. "Bizden bir süre haber almayacaksınız fakat aldığınızda gelecek şey için heyecanlanacaksınız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT Rally 2.0 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler