Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak

12.09.2024 14:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni bir güncelleme yolda. Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre yeni güncelleme kasabalardaki ortamı optimize edecek ve bu kapsamda çeşitli sahnelerde işlemci yükünü azaltacak. Bu sayede oyunu daha akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz.
 
Dragon's Dogma 2 daha akıcı bir deneyim sunacak
 
 
 
Geliştirici ekip daha önce işlemci yükü anlamında birçok iyileştirme yaptı. Yine de ekip bu durumdan memnun olmadı ve daha fazla geliştirmeyi bizlere sunmayı hedefliyor. Bildiğiniz üzere oyun çıkışı ile beraber birçok sistemde kasma yaşatıyordu. Özellikle kalabalık şehirlerde bu durum ön plana geliyordu. Şimdi ise bu durumun ötesine geçecek ve oyundaki çökmeleri azaltacak yeni bir güncelleme yolda diyebiliriz.
 
Steam platformunda karışık etiketine sahip Dragon's Dogma 2 için yayınlanacak olan yeni güncellemenin ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bunun yanı sıra merak edenler için Path Tracing desteğinin de eklenme planı henüz yok.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler