Yeni Fallout New Vegas Modu Karakterlerin Yapay Zekasını Geliştiriyor

09.10.2023 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi "Inthegrave", açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout New Vegas için yapay zekayı düzelten ve geliştirmeye çalışan yeni bir mod yayınladı. Mod geliştiricisinin belirttiği gibi Improved AI modu oyundaki karakterlerin yol bulma hatalarını düzeltiyor ve iyileştiriyor.
 
Mod birçok açıdan karakterleri geliştiriyor
 
 
 
Inthegrave tarafından yayınlanan yapay zeka modu daha iyi ve daha zorlu bir deneyim sunuyor. Bu nedenle bu Fallout oyununu tekrar oynamayı planlıyorsanız bu modu kurmanız tavsiye ediliyor. Daha fazla ayrıntıya inecek olursak mod karakterlere daha iyi yönlendirme sağlıyor ve duvarlara ve diğer nesnelerin içerisine giren NPC'leri ortadan kaldırmaya çalışıyor. NPC'ler artık daha sık saklanıyor ve yakın / uzak dövüş saldırılara karşı kendini koruyup kollayabiliyor. 
 
Fallout New Vegas Geliştirilmiş Yapay Zeka Modu aynı zamanda orijinal oyundaki bazı hataları da düzeltiyor. Dahası NPC'lerin yerde sıkışmasına yol açabilecek zemin takılma hatalarını ve gezinmesini engelleyen kısımlar da kaldırılıyor.
 
Dikkatinizi çektiyse moda aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Improved AI (Navmesh Overhaul Mod)
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler