Yeni Güncelleme The Forest'ın Grafiklerini Geliştiriyor

16.04.2015 20:47 Ömür Gencer


      Hayatta kalma oynanışını korku ögeleriyle başarılı bir şekilde birleştiren The Forest için önemli bir güncelleme yayınlandı. Bugün yayınlanan 0.16 güncellemesiyle oyun artık Unity'nin 5. sürümünü kullanmaya başladı. Yani oyunun görselliği fark edilebilir oranda gelişiyor.
 
       Bu güncellemeyle oyundaki bitki örtüsü yenileniyor ve modeller daha detaylı bir görünüme sahip oluyor. Bu grafiksel ilerlemeye rağmen oyunun performansının daha iyi olduğu belirtiliyor. Görselliğin yanında oyunun multiplayer'ı daha stabil bir hal alıyor. Bahsettiğimiz güncelleme oyundaki yer şekillerinde büyük değişiklikler yaptığı için ne yazık ki oyundaki tüm kayıt dosyalarını siliyor. Güncellemenin getirdiği yenilikleri detaylı bir biçimde buradan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Forest Platformlar: PC Geliştirici: EndNight Dağıtıcısı: EndNight Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler