Yeni Hitman Oyunu Bölüm Bölüm Piyasaya Çıkacak

14.01.2016 21:47 Samet Konuksal


    Hitman serisinin yeni oyunu bu sene içerisinde piyasaya çıkacak. Daha önceden alınan kararlarla ilginç bir fiyatlandırma sistemine sahip olan Hitman'de oyunun 'deneme' bölümleri 34.99 dolara, kalanı da 29.99 dolara satılacaktı. Fakat Square Enix verdiği kararla beraber son yılların popüler yöntemine dönmeyi seçti.
 
    Yapılan duyuruya göre Hitman'in çıkışı bölümler halinde gerçekleştirilecek. Oyunun ilk bölümü 11 Mart'ta çıkacak ve bu bölümde Paris'e gideceğiz. Devamında Nisan ayında, İtalya'da geçen ikinci bölümü, Fas'ta geçen üçüncü bölümü de Mayıs ayında göreceğiz. Bunun sonrasında ise oyuna farklı bölgelere odaklanan aylık güncellemeler çıkmaya devam edecek. Hitman'in içeriği 2016'nın sonunda tamamlanmış olacak.
 
    Tüm bunların haricinde yapımcı IO Interactive, Hitman için haftalık etkinlikler düzenlemeyi de planlıyor. Oyunun ilk başta sadece dijital olarak çıkacağı, içerikelr tamamlandığında ise Hitman'in kutulu sürümünü göreceğimiz belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler