Yeni Hitman İçin Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı

29.09.2015 17:53 Talha Aynacı

 
     Yeni Hitman oyunu 11 Mart 2016 tarihinde, Paris, Sapienza ve Marrakesh'in de dahil edildiği 3 yeni bölge ile satışa sunulacak. Çıkış döneminde 6 hikaye görevine sahip olacak Hitman ayrıca Contracts modunda 800 hedefe ev sahipliği yapacak.
 
Mart ayında çıkış yapmasının ardından Nisan, Mayıs ve Hazıran aylarında; her ay bir başka görev oyuna dahil edilecek şekilde oyun desteklenilecek. Yeni görevler beraberinde yeni bölgeler, yeni hedefler, yeni gizlenme metodları ve silahlar oyuna dahil olacak. Bu planlara göre Nisan ayında Tayland, Mayıs ayında ABD ve Haziran ayında Japonya, Hitman'in yeni mekanları olacak. Ayrıca Mart ayından itibaren haftalık olarak hem yapımcı IO hem de topluluğun oluşturduğu haftalık yenilenen içeriklerle karşılaşacağız.
 
Oyunların fiyat/içerik tartışmalarının ayyuka çıktığı son dönemler karşısında yeni Hitman 60$ fiyatı yanı sıra 35$'lık Intro Pack ve 30$'lık Upgrade Pack adı altında parçalar halinde satılacak. Şayet Intro Pack'le oyuna sahip olursanız Mart ayında çıkış yapan tüm içeriklere ve Mart ayı içerisindeki tüm haftalık canlı etkinlikler ve kontratlara erişebileceksiniz. Diğer aylarda yayınlanacak içerikleri de deneyim etmek isterseniz haliyle Upgrade Pack satın almanız gerekecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler