Yeni Hot Wheels Oyuncakları, Forza Horizon 5'in Bu Yıl Çıkacağını İşaret Ediyor

24.05.2021 13:19 Gazali Çetinkaya

Forza Horizon serisinin yeni oyunu bu yıl içinde piyasaya sunulabilir.
 
Hot Wheels ve Diecast! ile ilgili haberler paylaşan T-Hunted, yeni Forza Horizon Hot Wheels Porche 911 GT3 RS ve '19 Mercedes-Benz A-Class oyuncaklarının Eylül ayında çıkacağını açıkladı.
 
Daha önce Hot Wheels oyuncaklarının Forza Horizon oyunuyla aynı anda çıkış yaptığı olmuştu ve serinin yeni oyununu da Eylül'de görebiliriz.
 
Forza Horizon 5 söylentilerini ilk ortaya atan VentureBeat'ten Jeff Grubb idi ve Jeff Grubb'a göre de oyun bu yıl gelecek ve Meksika'da geçecek. Hot Wheels oyuncaklarındaki çöl arka planı da Meksika temasıyla uyuşuyor.
 
Microsoft ve Playground Games tarafından henüz resmi bir duyuru yok.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler